Hardenberg

Take Five brengt 'Wintertime'

Door de redactie

Op zaterdag 1 februari is het tweede in de serie concerten in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Het belooft spectaculair te worden: Take Five verzorgt dan een optreden met als thema 'Wintertime' en zij staan garant voor een muzikaal feestje. Het concert begint om 15.00 uur.

Take Five bestaat uit: Leon Koppelman (panfluit), Peter Koetsveld (klarinet), Annette Jumelet (viool), Jan Peter Teeuw (piano) en Marien Stouten (orgel). Het plezier van samen muziek maken spat eraf bij dit ensemble. Een klarinet en een panfluit kleuren mooi bij elkaar. Het zijn folkoristische instrumenten, dat geldt ook voor de viool. Twee begeleidingsinstrumenten en drie solo-instrumenten vormen samen een heel mooi geheel. Take Five treedt regelmatig op door het hele land. Het ensemble kenmerkt zich door een frisse klank en originele repertoirekeuze.

Reserveren kan heel eenvoudig bij Huetink, 0572-371838 of adhuetink@gmail.com. De entreeprijs bedraagt 16 euro, inclusief koffie of thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Meer info en het volledige programma: www.huetink-royalmusic.nl.