Hardenberg

't Trefpunt ook in coronatijd in beweging

Door de redactie

Ook bij 't Trefpunt Daarlerveen 'gasterij, cafetaria en catering' sloeg de intelligente lock-down in als een bom. Het kloppend hart van Daarlerveen werd platgelegd door de begrijpelijke maatregelen die de regering moest nemen om de coronapandemie een halt toe te roepen.

Al snel werden er nieuwe ideeën bedacht om in elk geval in contact te kunnen blijven met klantenbestand dat de afgelopen jaren was opgebouwd. Dit onder het motto 'als de klant niet naar ons kan komen, dan komen wij met plezier naar de klant toe'. De bedrijfsbus werd omgebouwd tot ijscowagen waarmee op vooraf aangekondigde dagen, route en tijd door de omgeving van Daarlerveen werd gereden om de mensen te bedienen van ijsjes. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Op de facebookpagina van het Trefpunt kon men precies volgen wanneer er wat in de aanbieding was. Zo werden in de afgelopen tijd kilo's spareribs, pizza's en bijbehorende etenswaren verkocht vanuit het coronaproof etablissement. De routing van binnenkomst tot uiteindelijk met de gewenste bestelling weer naar buiten zat snel tussen de oren van de klanten.

Weer open

Vanaf 1 juni mogen horecabedrijven onder strikte voorwaarden weer open. Tijdens de intelligente lock-down heeft 't Trefpunt de kiosk verbouwd tot ijssalon met tien soorten schepijs, milkshakes, softijs, verpakt ijs en een compleet nieuwe Slush Puppymachine. Verder zijn vier soorten vers gebak in het assortiment opgenomen. De medewerkers van 't Trefpunt staan te popelen om aan het werk te gaan. Zij hebben niet alleen de verkoop maar zeker ook de klanten en de gezelligheid gemist. Met elkaar de schouders eronder zetten naar het nieuwe normaal is hun credo. Bij mooi weer is het ' t Trefpunt ook op zondag open.

't Trefpunt ligt centraal in Daarlerveen langs prachtige fietsroutes en is ook voorzien van aanlegsteigers voor de pleziervaart. Vanwege de coronamaatregelen kan de pleziervaart echter nog geen gebruik maken van de douches. Voor meer informatie kunt u terecht op de webpagina en facebookpagina.