Hardenberg

't Giet deur met mantelzorgreis

Door de redactie

Wanneer bovenstaande woorden in het Fries gesproken worden, betekent het dat de inschrijving voor de Elfstedentocht van start is gegaan. In ons dialect is dat niet zo bekend maar is wel het sein dat de inschrijving voor de mantelzorgreis van de werkgroep Samen Zingen Hardenberg van start gaat.

Mantelzorgers die de behoefte hebben om er eens een dagje uit te gaan kunnen een inschrijfformulier opvragen bij hun zorginstelling. Ook als u denkt dat iemand het eens nodig heeft om een dag uit te gaan zonder te hoeven zorgen, kunt u hem of haar aanmelden.

Het uitje is gepland op 18 september. Ze bezoeken de Orchideeënhoeve in Luttelgeest en een roofvogelshow in Baarlo. De dag wordt afgesloten met een maaltijd bij de Troubadour aan de Vecht. U kunt de nodige informatie vinden op de website: www.samenzingen.nl en op de flyer die bij de zorginstelling is aan te vragen.

Opgave bij: Anno Sportel, sportel77@gmail.com, 06-57352767; Jannes de Boer, janniedeboerhakkers@ziggo.nl, 06-22154009; de zorginstelling / flyer. Start inschrijving: 1 april. Vol is vol, dus wees er snel bij.