Hardenberg

SWEET MARY JANE BIJ CITY HALL BLUES

Door de redactie

Elke laatste vrijdag van de maand is er live bluesmuziek in de 'City Hall' van Gramsbergen. Op 31 mei komen de Amsterdamse bluesmuzikanten van Sweet Mary Jane optreden op de bühne van de voormalige trouwzaal. Het optreden in het oude Gemeentehuis aan De Esch 1 in Gramsbergen begint om 21.00 uur.

De drie mannen van Sweet Mary Jane worden geïnspireerd door de gitaarhelden van de bluesrock uit de jaren ´60 en ´70, zoals Rory Gallagher, Gary Moore en Bob Dylan. Sweet Mary Jane speelt covers en eigen nummers onder het motto ´All You Can Eat´. Fred van Willigen, Ton Boekelman en Lars van der Weiden houden namelijk niet van ingewikkeld.

Fred speelt al 50 jaar gitaar, o.a. in het voorprogramma van Golden Earring en maakte deel uit van de Jimi Hendrix-coverband. Bassist Ton heeft al een 40-jarige carrière en speelde regelmatig met Fred samen in bands. Lars studeert slagwerk aan het conservatorium, speelt al 14 jaar en is een veelgevraagd sessiemuzikant. Zodra Sweet Mary Jane aantreedt, ontstaat er een show waar de energie van afspat.

De entree is tien euro. Meer informatie op www.cityhallblues.nl.