Hardenberg

'Superschool' houdt open dag

Door de redactie

Vorige week kreeg Greijdanus in Hardenberg voor de afdeling TL het predicaat 'superschool' toegekend door Elsevier. In het onderzoek zijn scholen beoordeeld op vier criteria, de afdeling TL heeft op deze onderdelen 'super' gescoord. Wat dat inhoudt is te ervaren tijdens de Open Dag op woensdag 30 januari. Tussen 15.30 en 20.30 uur bent u van harte welkom in de school aan de Burg. Schuitelaan 7A.

Proefjes bij scheikunde, First Lego League en via een VR-bril een normale dag op school beleven. Het programma van de open dag is erg gevarieerd. Docenten geven voorlichting en beantwoorden vragen over hun vak en de school. Ook is er informatie over ondersteuning vanuit het Steunpunt en de identiteit van de school. Zowel leerlingen als ouders helpen mee met de organisatie en vertellen uit eigen ervaring hoe het op school is.

Greijdanus College

Op het Greijdanus College wordt onderwijs geboden voor alle leerjaren van vmbo, havo, vwo en gymnasium. Naast het onderwijsaanbod is er nog veel meer te beleven. Er zijn toneelvoorstellingen, uitwisselingsprojecten, acties voor goede doelen en nog veel meer. Het Greijdanus College is een gereformeerde scholengemeenschap met uitdagend en eigentijds onderwijs. Het motto van de school is 'Schitteren in Zijn licht'. De school wil leerlingen stimuleren om hun unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, om ze in te zetten tot Gods eer. Meer informatie op: www.greijdanus.nl/hardenberg.