Gesponsord door

SUPERFLINK.nl steunt Dierenambulance

Door de redactie

Dat de werkzaamheden van D.A.R. Dierenambulance worden gesteund, dat wordt vaker gehoord. Ook wordt dat regelmatig beloond met een prachtige donatie. Maar toen het bestuur van Stichting Dutch Animal Rescue dìt hoorde werd het even stil.

Afgelopen week mocht het bestuur van D.A.R. Dierenambulance, regio's Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen, een cheque ontvangen ter waarde van maar liefst 12.000 euro. Dit houdt een maandelijkse steun van 1.000 euro in. Dit is een super flink bedrag om de dienstverlening van D.A.R. Dierenambulance een nog stabielere basis te geven. Deze 'injectie' geeft structuur aan de inkomsten en een mogelijkheid om naast de vaste lasten, die in deze dure maanden erg hoog zijn, in de organisatie te kunnen investeren.

"Ik zie het werk van D.A.R. Dierenambulance en de drive van de mensen die dit allemaal mogelijk maken. Ik kon niet geloven dat er zoveel door iedereen geïnvesteerd en opgeofferd wordt en dat D.A.R. ook nog eens moeten vechten voor haar bestaan. Mijn gift is een compliment en waardering voor jullie werk", aldus Leo Karstel, eigenaar van Superflink.nl.

SUPERFLINK.nl is een landelijk opererend bedrijf, gevestigd in Coevorden, dat via een breed netwerk, diverse bedrijven op elektrotechnisch gebied helpt te vergroenen.

D.A.R. Dierenambulance is heel erg blij met de steun. "In deze tijd, vogels- jonge kittenseizoen, lopen de kosten voor de ritten die we in de regio's Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen rijden, hoog op. Gemiddeld zitten we nu al rond de 500 euro aan brandstofkosten in de week. Maar we rijden dan ook fulltime met drie auto's en twee piket-auto's in de regio. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week zijn wij voor elk dier in nood te bereiken op 06-57377375", aldus voorzitter Chögyal Trizin van stichting Dutch Animal Rescue.