Hardenberg

Succesvolle inspiratie-avond Torenreis

Door de redactie

Studenten van Alfa-Travel organiseerden op woensdagavond 27 maart een inspiratie-avond voor de lezersreis van Weekblad de Toren. Deze 5-daagse reis vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober en zal dit jaar onder andere Erfurt, Weimar en Eisenach aandoen. Bezoekers konden alvast sfeer proeven en werden geïnformeerd over alle ins en outs van de bestemming en de praktische zaken van de reis.

Een bijzondere avond vol gezelligheid, muziek, informatie en lekkere streekgerechten. Deze inspiratie-avond was een unieke samenwerking tussen studenten van Alfa-college Hardenberg, The Travel Club/Your Travel en weekblad De Toren. Tijdens deze avond werden de gasten geïnformeerd over de bestemming van de reis, wat er allemaal te beleven valt, alle praktische informatie en was er tevens gelegenheid om de reis gelijk te boeken. De studenten van Alfa-Travel hadden een presentatie over de mooie streek Thüringen voorbereid en verzorgden de gehele aankleding en beleving passend bij de bestemming van de reis. Daarnaast konden de gasten genieten van verschillende heerlijke gerechtjes uit de streek van de bestemming van de Torenreis, geserveerd en gemaakt door studenten KOK en Manager Ondernemer Horeca.

De Eschländerkapel uit Hellendoorn zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond. Deze kapel behoort al jaren tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. Een succesvolle avond, waarbij volop van de gelegenheid gebruik gemaakt werd om de reis gelijk te boeken. Ook geïnteresseerd in lezersreis van Weekblad De Toren? Neem dan contact op met Antoinette Nicolai (The Travel Club / Your Travel): 06-28062330.