Hardenberg

Succesvol 5e wedstrijdweekend voor TSH

Ingezonden

Turnsters , turners en acrogymnasten kwamen op 5 wedstrijden in actie. Zaterdag hadden 4 teams van Acro een 2e PW op D- niveau. Nicole, Ilse & Elize lieten een hele goede en mooie oefening zien. Hiermee behaalden zij een zeer verdiende 1e plaats. In de categorie Senioren paren mochten Indi & Jasmijn op de werkvloer. Hun mooie oefening kreeg een goede 4e score. Bij de dames paren Junioren lieten Kristel & Nadia een hele mooie oefening zien, daarmee eindigden ze op een keurige 4e plaats. De mooie oefening van Kim & Indy had helaas 1 balansfoutje, zij eindigden op een 7e plaats.

In Eindhoven werd de 1e kwalificatie voor turnen dames 1e divisie gehouden. Joy en Amber turnden hun 1e wedstrijd van dit seizoen. Ze lieten allebei geweldige oefeningen zien en Joy eindigde in het sterke deelnemersveld op een prima 7e plaats en Amber eindigde op een 20e plaats.

De Districtsfinale in de 3e divisie werd gehouden in Hengelo. Bij de junioren kwam Fleur in actie en Anne Lot bij de Senioren Ze turnde beiden een hele goede, stabiele wedstrijd in een zeer groot en sterk deelnemersveld. Helaas net niet voldoende om zich te plaatsen voor de halve finale NK.

Teun en Harmen kwamen in Twello in actie op hun 2e PW. Beiden hebben goed op eigen niveau geturnd. Teun eindigde hiermee op een prima 4e plaats en Harmen werd 12e. Komende week komt de doorstroming online, dus even afwachten.

Op zondag werd het drukke wedstrijdweekend super goed afgesloten in Hattem bij de 2e PW voor acroteams op E niveau. De super strakke oefening van Lieke & Ciara werd beloond met een geweldige 1e plaats. Ook Ester & Anne lieten een geweldige oefening zien. Met een 3e score mochten zij ook plaatsnemen op het erepodium.

Alle trainers en begeleiders zijn super trots op de sporters.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer