Hardenberg

Studio Feestweek slaat aan bij Gramsbergers

Door de redactie

Het is voor iedereen wel even wennen. Geen Gramsbergen Lichtstad, maar de vlam brandt wel in Gramsbergen. De Oranjevereniging Gramsbergen e.o. is vrijdag 28 augustus gestart met Studio Feestweek. Een digitaal alternatief op Gramsbergen Lichtstad. Tijdens Studio Feestweek worden beelden getoond van voorgaande jaren en met dank aan het Museum Gramsbergen worden zelfs hele oude beelden getoond van Gramsbergen Lichtstad. Centraal tijdens Studio Feestweek staat de Gramsbergen Straten Challenge.

Een challenge tussen 19 buurtverenigingen uit Gramsbergen en de omliggende buurtschappen. Iedere dag vindt er een activiteit plaats die ook zou plaatsvinden tijdens Gramsbergen Lichtstad. Zo kent Gramsbergen nu een 'Beste BBQ-chef', een 'Beste Panlatvisser' en een 'Beste Jeu-des-Bouler'. Tijdens de uitzending van Studio Feestweek wordt teruggekeken op de activiteiten. Met dank aan het foto- en mediateam van de Oranjevereniging en Het Film Bedrijf worden er geweldige filmpjes gemaakt van de activiteiten, zodat iedereen mee kan genieten. En natuurlijk worden de felbegeerde titels uitgereikt en hoor je het verhaal achter het succes. Activiteiten die nog op het programma staan zijn: 'Heel Gramsbergen Bakt', 'Gramsbergen Bloazers', 'Wie is de Slimste Gramsberger' en 'de Stratenbingo'.

Studio Gramsbergen wordt mede mogelijk gemaakt door 'De Stamtafel' en Qonnected. "We zijn hen heel dankbaar, want zonder hun expertise en hulp was het niet mogelijk geweest om Studio Feestweek uit te zenden. We zijn nog te zien op woensdag 2 september en vrijdag 4 september vanaf 19.00 uur en zaterdag 5 september vanaf 17.00 uur op www.gramsbergen.nl/studio-feestweek, ons YouTubekanaal Oranjevereniging Gramsbergen e.o. en onze Facebookpagina", aldus het bestuur.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer