Hardenberg

Strawberry On Tour

Door de redactie

Win kaartjes voor het Strawberry Fields Festival! Tot en met donderdag 4 juli gaat het Strawberry Fields Festival on tour en wel met verse aardbeien van Kooijmans Groente & Fruit. Tijdens deze driedaagse tour trekt het festival met een platte kar door Dedemsvaart om huis-aan-huis aardbeien te verkopen.

In een aantal doosjes hebben de initiatiefnemers iets bijzonders verstopt, namelijk de 'gouden aardbei'. Wanneer je de gouden aardbei tussen de andere heerlijke aardbeien vindt, win je twee kaartjes voor het Strawberry Fields Festival op 24 augustus.

Eigenaren van Kooymans Groente en Fruit, Dineke en Eric, gaven het startsein voor de Strawberry On Tour op dinsdag 2 juli om 17.00 uur. Koop, wanneer de platte kar zijn ronde maakt, als de wiedeweerga een doosje aardbeien en wie weet sta jij dan wel te dansen bij Douwe Bob, Navarone, Judy Blank, Joris Linssen & Caramba of bij een van de andere artiesten. Mocht je niet winnen, niet getreurd, hoor je de stoet in de straat, dan kun je ter plekke kaartjes kopen. Houdt daarnaast de social van Strawberry Fields Festival in de gaten voor meer winacties en leuk nieuws.

Kooijmans Groente & Fruit

Kooijmans groente & fruit is de speciaalzaak voor lekkere, gezonde groente en fruit. Kwaliteit en een gevarieerd aanbod is belangrijk. Dagelijks staat men klaar met vers gesneden groentes, salades, maaltijden, sapjes, fruit en noten. Alles uit eigen keuken. Ondanks dat ze nog maar een half jaar actief zijn als groente speciaal zaak, zijn ze genomineerd voor winkelier van het jaar 2019.

Strawberry Fields Festival

Op zaterdag 24 augustus vindt de tweede editie van het veelbesproken Dedemsvaartse festival plaats in het voormalige gemeentepark achter The Fellowship of Acoustics. Een dag die bruist, verbindt, verbaast en verwondert. Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken, als die er al zouden zijn, en laat je je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields. Op de podia van Strawberry Fields verschijnt een breed scala aan artiesten, zo werden Daniel Lohues, Douwe Bob en Navarone als headliners toegevoegd aan de line-up, naast namen als Joris Linssen & Caramba, Judy Blank, Bertolf en The Dawn Brothers. Verwacht ook een hoop lekker, lokaal en divers eten van de verschillende pop-up restaurants op het terrein. Genoeg om te ontdekken and nothing to get hung about.