Hardenberg

Strade di Kokkie: ontdek de paden voorbij het asfalt.

Ingezonden

Op zondag 22 september organiseert KokkieBikes in samenwerking met Vechtdalkok en Team Sukerbiet voor de tweede keer de Strade di Kokkie. De Strade di Kokkie is een bewegwijzerde toertocht over de mooiste verharde, maar ook de onverharde wegen in het Vechtdal en Salland.

Strade di Kokkie is bedoeld om het gravelbiken in Salland te promoten. Heb je geen gravelbike? Geen enkel probleem, ook op de mountainbike of je hybridefiets ben je van harte welkom. Strava kan uit; het gaat niet om snelheid, maar om genieten.

Vaak worden toertochten door de deelnemers gebruikt om de snelheid en conditie te trainen. Bij de Strade is dit juist niet de bedoeling. Het motto is 'Genieten en Ontdekken!' Genieten van de natuur, ontdekken van mooie paden èn op de pauzeplek genieten van een overheerlijke, speciaal door de Vechtdalkok ontwikkelde versnapering: de Kok-en-Kokkie-knakker! Die moet je geproefd hebben.

Waar, wanneer en hoever?

Datum: zondag 22 september 2019. Starten kan tussen 8.30 en 9.30 uur bij de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. Voorinschrijven kan ook: ga naar www.kokkiebikes.nl/strade-di-kokkie. Afstanden: 35 of 70 km

Opbrengst komt geheel ten goede aan Team Sukerbiet.

Het inschrijfgeld bedraagt 10,- euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Team Sukerbiet. Team Sukerbiet zamelt geld in door zich sportief in te zetten voor goede doelen. Voor 2020 is het doel de RopaRun.

Wil je eens een echte gravelbike testen, laat het weten.

KokkieBikes geeft je de mogelijkheid om eens een gravelbike te testen. Neem daarvoor telefonisch contact op zodat er een fiets voor je gereserveerd kan worden (0572-373773). Wees er snel bij, want op is op.