Hardenberg

Stomaverpleegkundigen Saxenburgh genomineerd voor Hanneke F. de Graaf Award

Door de redactie

Op woensdag 10 april werden Romana Vrugteveen en Joze Bernsen, stomaverpleegkundigen bij Saxenburgh, tijdens de koffieochtend verrast met een oorkonde en boeket. Reden van de overhandiging was de nominatie voor Hanneke F. de Graaf Award: Stomaverpleegkundige van het jaar 2018/2019. Een Award die elke twee jaar wordt uitgereikt door de Stomavereniging.

Namens het bestuur van de Stomavereniging mocht Hans Busschers zijn waardering uitspreken voor Romana en Joze. "We willen jullie bedanken vanwege jullie grote inzet en betrokkenheid bij de zorg voor mensen met een stoma".

Koffieochtend

De koffieochtend voor stomadragers wordt twee keer per jaar georganiseerd. Dit wordt gedaan in samenwerking met de stomavereniging en leveranciers van stomamaterialen een voorlichtingsochtend voor stomadragers, partners en andere belangstellenden.

De bijeenkomst is onder andere bedoeld om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten en vragen te stellen aan de diverse aanwezige professionals op het gebied van stomazorg. De deelname is gratis. Meer informatie is te verkrijgen via: info@convatec@convatec.com of via stomapoli@sxb.nl, telefoon 0523-27 68 18.