Hardenberg

Starter Janieke Elferink in de spotlights

Active & Fit is het kersverse bedrijf van sportinstructeur Janieke Elferink. Met haar bedrijf wil de starter mensen helpen en motiveren om gezond te blijven en te blijven bewegen. "Sporten geeft meer energie, maar ook een gezonde geest, meer zelfvertrouwen en minder stress."

Voordat de Hardenbergse de stap zette, klopte ze aan bij Startershuis DOEN! waar ze een aantal bruikbare adviezen kreeg. "Ik leerde hoe de basis van ondernemen in elkaar zit en dat ik duidelijke doelen moest stellen."

De 24-jarige geeft bootcamplessen en wordt door bedrijven ingehuurd om bedrijfsfitness te geven. In korte tijd heeft ze organisaties aan zich weten te binden als Bodytrend, Heuver, Beerze Bulten en HHC. "Personeel vitaal houden is een opkomend thema, waar in Hardenberg nog veel te winnen valt. Fitte medewerkers zijn niet alleen energieker, maar ook productiever."

Janieke volgt diverse cursussen op sportgebied en zit in het laatste jaar van haar studie fysiotherapie. "Door deze achtergrond kunnen sporters bij mij professionele begeleiding verwachten", zegt de ondernemer die met personal training en Zwanger & Fit haar bedrijf in de toekomst wil uitbouwen.

www.active-fit.nu