Twenterand

Start kickboksen voor jeugd bij fitnesscentrum Koes Vroomshoop

Door de redactie

Sinds september dit jaar werken kickboksschool Fit&Fight uit Hardenberg en fitnesscentrum Koes uit Vroomshoop samen. Deze samenwerking gaat zo goed, dat vanaf eind oktober de samenwerking verder uitgebreid wordt met kickboksen voor jeugd.

Fit&Fight is een kickboksschool in Hardenberg en geeft 6 dagen per week verschillende soorten trainingen: boksen, kickboksen, jeugdlessen kickboksen, boksfit en ladies only. Sinds september verzorgt Fit&Fight ook de lessen kickboksen en boksfit bij Koes in Vroomshoop. Binnenkort wordt dit uitgebreid met een jeugdles kickboksen.

Gerjan Koes, eigenaar van fitnesscentrum Koes is blij met de samenwerking: "Er was al langere tijd vraag van leden naar kickbokslessen, dus ik ben blij dat we door deze samenwerking aan deze vraag kunnen voldoen. Ook de vraag voor jeugdlessen kickboksen is er zeker, dus erg mooi dat we op deze manier het aanbod van Koes nog verder uit kunnen breiden."

Martin Spoolder, eigenaar van kickboksschool Fit&Fight merkt de populariteit van kickboksen onder jeugd: "In Hardenberg bieden we momenteel drie jeugdlessen per week aan, maar dat worden er binnenkort vier per week. Ook in Vroomshoop is er vraag naar jeugdlessen. Erg leuk om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met kickboksen. Maar er wordt ook bij de jeugd serieus getraind: techniek en respect voor elkaar is erg belangrijk."

Interesse? Vanaf dinsdag 22 oktober 16:30-17:15 start de jeugdles kickboksen in Vroomshoop. Deze les is voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor meer informatie of aanmelden neem contact op met fitnesscentrum Koes. Eerst een keer kijken kan natuurlijk ook. En een eerste proefles is gratis.