Hardenberg

Start cursus Vitaal Online opgeschoven

Door de redactie

Van februari tot en met april organiseren Bibliotheek Hardenberg, De Stuw, Seniorweb en Alfa-college gezamenlijk digitale cursussen voor ouderen.

Zoals eerder bekendgemaakt zou de cursus 'Vitaal Online' starten op dinsdag 11 februari. Deze startdatum is komen te vervallen en zal nu officieel plaatsvinden op dinsdag 25 februari. Dit betekent dat deelname nog mogelijk is, de cursussen worden gegeven in het LOC+ in Hardenberg.

Vitaal Online

De vier partijen werken met elkaar samen in het project 'Vitaal Online', onderdeel van het project Samen Online. Doel van het project is ouderen meer digitaal vaardig te maken en meer online zelfvertrouwen te geven. Er wordt sterk gericht op het vergroten van inzicht, overzicht en zelfvertrouwen van ouderen. Zodat ze minder afhankelijk worden van de techniek en eigen regie over (digitale) zaken kunnen houden.

De cursus vindt één keer per week plaats vanaf 25 februari, gedurende tien weken, iedere dinsdag van 13.15 tot 15.00 uur. Voor informatie of opgave kunt u contact opnemen met de Bibliotheek via 0523-270271 of kijk op www.bibliotheekhardenberg.nl.