Coevorden

Stadswandeling 'On the Rocks'

Door de redactie

Op vrijdag 10 mei wordt door Magisch Drenthe in samenwerking met Casa Delicias wederom een prachtige stadswandeling georganiseerd. Deze stadswandeling heet 'On the Rocks'.

Vorig jaar (2018) lanceerde Marketing Drenthe het thema 'Oer' en daar horen de Hunebedden van Drenthe bij. Zo kwam Magisch Drenthe samen met Casa Delicias op het idee om de tradi'ionele stadswandeling van Magisch Drenthe uit te breiden met een high wine of high beer met heerlijke hapas en tapas. Deze hapas en tapas worden opgemaakt als 'hunebedden' en zo ontstond de stadswandeling 'On the Rocks'.

Na de eerste succesvolle wandeling die in oktober 2018 werd georganiseerd werd er besloten om ook in de meivakantie van 2019 deze prachtige activiteit weer aan te bieden.

Magisch Drenthe houdt zich onder andere. bezig met de marketing en promotie van de gemeente Coevorden.

De wandeling start om 14.00 uur in het Arsenaal (Haven 4) in Coevorden. Daar wordt een kort bezoekje gebracht aan het Stedelijk Museum. Vervolgens gaat de wandeling verder door historisch Coevorden o.l.v. de eigen stadsgids van Magisch Drenthe: Lambert Hans. Lambert neemt de mensen mee in de historie van en door Coevorden met een wandeling die ongeveer 1.30 uur duurt. Het eindpunt van de wandeling is restaurant Casa Delicias in Coevorden. Casa Delicias is een heerlijk hapas en tapas restaurant wat gerund wordt door Hendrien en Marco Scholten. Na de wandeling wordt er bij Casa Delicias heerlijk uitgerust en kan men relaxen onder het genot van een high wine of high beer inclusief hapas en tapas.

Wilt u meelopen? Dat kan nog: Geef u op via info@magischdrenthe.nl of bel naar 0525-525150