Gesponsord door

Spurt loopt nog harder met Prins Sport

Door de redactie

Prins Sport is al jaren sponsor van Spurt88. Robert Prins, zelf ook een verdienstelijk hardloper, en Spurt88-voorzitter Gerard Markhorst ondertekenden woensdag 17 april de vernieuwde overeenkomst voor een nieuwe periode van 3 jaar.

Prins Sport steunt de Hardenbergse atletiekvereniging met een aanzienlijke jaarlijkse bijdrage. Daarnaast ontpopt Prins Sport zich voor leden van Spurt als een aantrekkelijke leverancier van hardloopspullen. Je hebt dan wel niet zo heel veel nodig als hardloper, maar vooral goede schoenen zijn een must, en ook veiligheidshesjes en verlichting voor in de donkere maanden. Leden van Spurt krijgen een korting van tien procent op alle hardloopspullen.

Nieuwe leden krijgen van de vereniging een hardloopshirt en een hesje, en kunnen zich ook met een extra korting verder in de nieuwe hardloopkleding steken.

Spurt88 heeft nu ook nieuwe clubkleding, die ook door Prins Sport geleverd wordt. Ook daarvoor geldt het hele jaar door de tien procent korting, maar tot eind april bedraagt de korting maar liefst twintig procent. Dus snel nog even naar de winkel.

Prins Sport en Spurt88 hebben afgesproken om ook vaker in het jaar acties te ontwikkelen.