Hardenberg

Spurt 88 start met beginnerstrainingen De Ultieme Uitdaging

Door de redactie

Spurt88 begint in januari weer met hardlooptrainingen voor beginners. De jaarwisseling is voor veel mensen aanleiding om zich voor te nemen het allemaal nog beter te gaan doen, met betrekking tot gezin, werk en gezondheid. Meer bewegen staat bij velen bovenaan het lijstje. En wat is er dan makkelijker dan te gaan hardlopen?

Dat klopt, hardlopen is niet moeilijk, vrijwel iedereen kan het, en je hebt er niet veel voor nodig. Helaas loopt het goede voornemen na enkele pogingen al weer vast, en ook blessures liggen op de loer.

Spurt88 adviseert daarom om het hardlopen te beginnen onder leiding van een gekwalificeerde trainer, die je helpt met aanwijzingen voor een goede looptechniek, die ervoor zorgt dat je niet te hard vaan stapel loopt en die het leuk houdt. En die je motiveert als je in een dipje zit. Het lopen in een groep gelijkgestemden werkt heel stimulerend en zorgt voor regelmaat.

Dit alles en meer biedt de training voor beginners die op 16 januari van start gaat, onder de naam Ultieme Uitdaging. Die Uitdaging is vooral om op de 16e de deur uit te gaan en deze training te beginnen. En heb je dat die eerste keer gedaan, dan is die drempel de volgende keren een stuk lager en loop je zelfs het risico dat je hardlopen leuk gaat vinden.

Volgende Uitdagingen ga je dan zelf opzoeken, bijvoorbeeld het meedoen aan de Vrieling Hardenberg City-run. En als je gewoon voor jezelf wilt blijven hardlopen kan dat ook. Belangrijk is dat je die eerste Ultieme Uitdaging bent aangegaan door je hardloopschoenen aan te trekken. Meer informatie op spurt88.nl..