Hardenberg

Sprookjescamping verkozen tot ANWB Topcamping 2020

Door de redactie

De Sprookjescamping is trots, want dé kindercamping van Nederland is voor de achtste keer ANWB Top camping geworden.

De ANWB organiseert deze verkiezing ieder jaar. ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van vijf sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. Sprookjescamping behoort al jaren tot deze categorie.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is vijf sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en heel veel voorzieningen.

Neem een kijkje op de camping om te zien wat de Sprookjescamping te bieden heeft. Dit kan tijdens een magische middag. De eerstvolgende magische middagen zijn op zondag 1 en 15 december.

Meer informatie is te vinden op: www.sprookjescamping.nl