Hardenberg

Sprookjescamping uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019

Door de redactie

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op zondag 13 januari op de Vakantiebeurs onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019. Een bonte stoet van kleurrijke vakantiemascottes opende het feestelijke award-event, dat werd gepresenteerd door kidsidool Vinchenzo op de Vakantiebeurs. De Sprookjescamping is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder Baby vakanties.

Rick Huisinga

De verkiezing

Bijna achtduizend kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

"We kunnen het haast niet geloven! Na de Zoover Award afgelopen week heeft de Sprookjescamping alweer een Award mogen ontvangen. We zijn echt superblij en trots en willen uiteraard iedereen bedanken voor hun waardering, aldus Dick van de Veen, eigenaar van de Sprookjescamping".

Meerderheid van de stemmen

De Sprookjescamping kreeg voor de leukste vakantie met een baby of peuter maar liefst 61% van de stemmen. Dat heeft volgens de Kids Vakantiegids met name te maken met het professionele team van Sprookjesfiguren dat gedurende het hele seizoen voor volop vermaak zorgen.

De Sprookjescamping, de leukste kindercamping van Nederland

Op zoek naar de leukste 5sterren kindercamping van Nederland? Kom dan naar de Sprookjescamping in Rheeze (vlakbij Hardenberg). Het Sprookje komt tot leven in de unieke en betoverende wereld op deze kindercamping. Een speciale magische beleving voor kinderen van 0 tot 10 jaar en hun ouders. Op de hoogte blijven kan via www.sprookjescamping.nl of www.facebook.com/sprookjescamping.