Hardenberg

Sprookjescamping de Vechtstreek wint Gouden Zoover Award

Door de redactie

Sprookjescamping de Vechtstreek behoort tot de beste accommodaties van het land. Doncderdag 10 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Sprookjescamping wint een Gouden Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 96 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde de Sprookjescamping met een waarderingscijfer 9,0.

"Wij zijn echt supertrots op dit hoge cijfer. De Award vertelt ons dat onze gasten de Sprookjescamping enorm waarderen. Dan is ons doel bereikt!'. 'Hartelijk dank voor deze waardering', aldus Dick van de Veen, eigenaar van de Sprookjescamping".

Zoover Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de 'Zoover Award Platinum - Beste van de regio'. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

De Sprookjescamping, de leukste kindercamping van Nederland

Op zoek naar de leukste 5sterren kindercamping van Nederland? Kom dan naar de Sprookjescamping in Hardenberg. Het Sprookje komt tot leven in de unieke en betoverende wereld op deze kindercamping. Een speciale magische beleving voor kinderen van 0 tot 10 jaar en hun ouders.

Op de hoogte blijven kan via www.sprookjescamping.nl of www.facebook.com/sprookjescamping.