Nieuws

Sportservice Groep - Even kennismaken

Door de redactie

Mijn naam is Ronald, ik ben gymdocent en doe ook de SportBSO. Het leukste aan mijn werk vind ik om kinderen te laten bewegen binnen hun eigen mogelijkheden.

Een tijdje geleden gaf ik les aan een kindje met drempelangst. Ze vindt de stap naar school en naar gym, erg lastig. Ik heb aardig wat energie hierin gestoken om de drempel zo laag mogelijk te maken. Nu doet ze 90% van de tijd mee, maar ze krijgt ook de tijd om rustig aan te doen. Dit was een enorme stap, voor ons allebei. Het ging echt stap voor stap. Dit laat zien hoe belangrijk wij kunnen zijn in het opgroeien van een kind en dat de lessen bewegingsonderwijs veel meer zijn dan alleen bewegen.

Ik hoop dat er een vakleerkracht beschikbaar komt voor elke basisschool. Dan krijgen alle leerlingen de kans om zich beter te ontplooien binnen hun beweegkwaliteiten. Naast mijn werk vind ik het belangrijk dat ik zelf kan sporten, ik sta graag op het veld om te voetballen. En ga ik graag op vakantie naar een land met zee en strand. Graag wil ik nog eens een rondreis maken langs verschillende landen.

 

www.sportservice-groep.nl