Twenterand

Vrivo mannen laten punt liggen

Ingezonden

Op 7 maart speelden de mannen van Vrivo hun laatste competitiewedstrijd in Enschede. Nu, ruim een half jaar later, werd het nieuwe seizoen geopend in Ootmarsum. Tegenstander was Set-Up '65 2.

Vrivo begon sterk en wist met servicedruk en een sterke side-out de eerste set naar zich toe te trekken. Tenminste, dat leek zo, maar op setpoint (19-24) en ook erna ging alles mis wat er mis kon gaan. Een 2e bal in het net; aanvallen, die niet verzilverd konden worden; een haperende verdediging en uiteindelijk ook passfouten brachten de thuisploeg de eerste setwinst in de 1e klasse A. Een veel zuurder begin was voor de Vrivo-mannen niet mogelijk.

In de drie volgende sets kreeg Vrivo geen greep meer op de wedstrijd door talloze service fouten, een zwakke pass en daardoor vaak ook een slechte aanvalsopbouw. Zelfs het systeem werd niet goed uitgevoerd. Eigenlijk klopte alles net niet. Setstanden 26 – 24, 25 – 18, 25 - 21 en 25 - 21.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Komende zaterdag speelt Vrivo om 17:30u thuis in "De Stamper" tegen Apollo 5. Een team dat Vrivo in de voorbereiding al is tegengekomen. Er liggen zeker kansen op winst.