Twenterand

Voorbereiding DETO selectie op nieuwe seizoen van start gegaan

Door de redactie

Zaterdag 13 juni vond de jaarlijkse kick-off op het nieuwe seizoen met de nieuwe selectie plaats bij sponsor Abbink Aardappelen in Vriezenveen. De voltallige nieuwe selectie, waaraan recent nog doelman Ralph Muller, afkomstig van KOSC werd toegevoegd, werd door Stefan Schipper op de gevoelige plaat vastgelegd.

Uiteraard overeenkomstig de huidige corona voorschriften met minimaal 1,5 meter afstand. Dus dit jaar geen traditionele elftalfoto...

Ook werd zaterdag afscheid genomen van spelers en stafleden die DETO gaan verlaten of in een lager elftal in het rood-zwart gaan spelen. Zij ontvingen van voorzitter Arjan Goosselink een attentie namens de club als dank voor bewezen diensten, waarna er nog even onder het genot van een hapje en drankje werd nagepraat over het afgelopen seizoen dat zo abrupt eindigde door het corona virus.

Dinsdag 16 juni stond de eerste training op het programma van de nieuwe selectie onder leiding van hoofdtrainer Hennie in 't Hof. De selectie zal voor de vakantie nog een aantal keren bij elkaar komen waarna in augustus de voorbereidingsperiode op het nieuwe seizoen verder zal gaan.

Er is een oefenprogramma vastgesteld, echter vanwege de corona richtlijnen en de mogelijke richtlijnen die in augustus kunnen gelden is dit altijd onder voorbehoud.

Voor de liefhebbers onderstaand de data:

Zaterdag 8 augustus, DETO - Van Riemsdijk Sports Academy om 14.30 uur; dinsdag 11 augustus, DETO - Quick'20 om 20.00 uur; zaterdag 15 augustus, DETO - Olympia Haarlem om 15.00 uur; dinsdag 18 augustus, Excelsior'31 - DETO om 20.00 uur; zaterdag 22 augustus, DETO - Hulzense Boys om 15.00 uur; zaterdag 29 augustus, HSC'21 - DETO om 18.00 uur en zaterdag 5 september, DETO - Alcides om 18.00 uur