Hardenberg

Vechtdal Rally hopelijk op datum Hellendoorn Rally

Ingezonden

In goed overleg tussen beide organisaties is besloten te proberen om de Vechtdal Rally te verrijden op 19 september. De Hellendoorn Rally heeft ingegeven door de Corona crisis besloten dit jaar niet te rijden waardoor deze datum vrij komt.

De Vechtdal Rally zou op 20 juni dit jaar verreden worden maar door het verbod op evenementen tot 1 september is dit niet mogelijk. De organisatie was er echter wel klaar voor en kan relatief eenvoudig omschakelen naar 19 september. Het BSR is uiteraard op de hoogte van en steunt dit initiatief en is verheugd met de samenwerking tussen beide rally's.

De organisatie van de Vechtdal Rally gaat met de diverse gemeenten en andere belanghebbenden om de tafel om te bezien of dit initiatief haalbaar is. Voor de duidelijkheid, er wordt niet op proeven van Hellendoorn gereden het gaat puur en alleen om het een éénmalig ter beschikking stellen van de datum door de organisatie van de Hellendoorn Rally.

Ook de Vechtdal rally heeft uiteraard de gezondheid van ons allen bovenaan staan. Indien de overheid ook achter ons initiatief staat, en dat is heel goed mogelijk want we hebben het over september, nog vier maanden verder, dan willen we zeker trachten de regio Hardenberg toch te trakteren op een mooi en verantwoord evenement.

Houd de website in de gaten voor verder nieuws.