Twenterand

Tennisvereniging De Bosbaan organiseert jaarlijkse open dag

Door de redactie

Op zaterdag 28 maart organiseert tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop haar jaarlijkse open dag. Op deze dag vindt een aantal activiteiten plaats voor jong en oud. Deelname en toegang is volledig gratis en vrijblijvend. De open dag begint om 13.00 uur.

Tijdens de open dag van De Bosbaan maken potentiële tennissers kennis met tennis, zoals de slogan van de open dag luidt. "De sport is door de jaren heen steeds populairder geworden", vertelt voorzitter Benno Witzand. "Dat merken wij vooral door de toename in het aantal competitieteams en de hoeveelheid activiteiten die jaarlijks door onze vrijwilligers wordt georganiseerd. Daar zijn wij ontzettend trots op en daarom is iedereen op 28 maart welkom om vrijblijvend kennis te maken met zowel de sport als de vereniging".

Programma

De verenging heeft een programma opgesteld voor jong en oud, toegankelijk voor leden en niet-leden. Na het welkomstwoord van de voorzitter om 13.00 uur start de clinic voor de jeugd tot achttien jaar, verzorgd door tennisleraar Pim Heinhuis. Om 15.00 uur start de 'tennis met een kennis-toss' voor iedereen ouder dan achttien jaar. Voor de jeugd zijn er gratis ijsjes en suikerspinnen verkrijgbaar en voor volwassenen is er gratis koffie in het clubhuis. Voor de allerkleinsten is een springkussen aanwezig. Ook het gebruik van rackets is gratis.

Welkomstaanbieding

Nieuwe leden komen in aanmerking voor de welkomstaanbieding die bestaat uit tien gratis tennislessen. Nieuwe jeugdleden wordt eveneens een breed pakket van tennislessen, clubtrainingen en activiteiten aangeboden voor een gereduceerd bedrag. Ga voor meer informatie naar www.tvdebosbaan.nl. Vragen kunnen worden gemaild naar secretaris@tvdebosbaan.nl.