Twenterand

SHOEBY Vriezenveen open tennistoernooi gaat weer van start

Ingezonden

SHOEBY Vriezenveen open tennistoernooi gaat weer van start

In de week van zaterdag 5 tot en met zondag 13 september wordt het jaarlijkse Shoeby Vriezenveen open tennistoernooi gehouden op het tennispark aan de Boerhaavelaan in Vriezenveen. Al vier jaar op rij draagt het toernooi de naam van de hoofdsponsor: Shoeby Vriezenveen.

Het belooft een week vol spannende wedstrijden te worden. Zo'n 300 spelers gaan de strijd met elkaar aan om het kampioenschap in de verschillende onderdelen en categorieën. Vooral de wedstrijden in de hogere categorieën beloven erg spannend te worden. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Ook mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden zijn van harte welkom. De vereniging heeft afgelopen tijd al veel nieuwe leden mogen begroeten. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website en kunnen dan via de verenigingsapp een baan reserveren, één van de verplichtingen in de Corona-situatie.

Gedurende het toernooi wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en zullen deelnemers en bezoekers verzocht worden zich hier aan te houden.

Van maandag tot en met vrijdag beginnen de eerste partijen rond 18.00 uur bij Tennisclub Vriezenveen op sportpark het Midden. In de weekenden starten de eerste wedstijden om 09.30 uur. In het finaleweekend van 12 en 13 september zijn er naast de spannende finalewedstrijden ook allerlei leuke activiteiten.

Het wedstrijdschema is te vinden op www.toernooi.nl