Twenterand

SDO geeft goed vervolg aan competitie

Door de redactie

Op zaterdag 12 september speelde SDO uit Westerhaar de eerste thuiswedstrijd. De tegenstander was EKC2000. De vorige ontmoetingen werden alle keren gewonnen door de bezoekers.

SDO sloeg al snel toe en wist binnen een aantal minuten op een 4-0 voorsprong te komen. De bezoekers lasten meteen een time-out in om SDO te temporiseren. Dat had slechts kort effect en na een tussenstand van 5-3 liep SDO weer uit naar 8-3. De SDO'ers schakelden nog een tandje bij en trokken door naar een ruststand van 11-4. EKC2000 speelde behoorlijk fysiek, maar daar wist SDO prima mee om te gaan.

Na de rust leek SDO heel even vergeten te zijn waar het gele mandje hing, maar na een tijdje gaf de ploeg toch een goed vervolg aan de eerste helft: 12-6. De ploegen gingen wel iets meer gelijk op, maar SDO bleef de bovenliggende ploeg. De fanatieke ploeg, onder leiding van Marco Groothuis, sleepte een verdiende overwinning binnen met een einduitslag van 17-10. SDO, dat na deze wedstrijd een weekje rust heeft, hervat de competitie op 26 september met een uitwedstrijd tegen KIOS’45 in Sibculo.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer