Twenterand

Marry Inberg en Siem Koster 70 jaar lid van TOP

Door de redactie

Op zaterdag 3 oktober ging het voltallige bestuur van de korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop op pad richting Het Flierborgh om twee jubilarissen van de club te huldigen en te feliciteren met een wel heel bijzonder jubileum. Marry Inberg en Siem Koster zijn dit jaar namelijk maar liefst 70 jaar lid van de korfbalvereniging TOP.

Samen met De Smoezenbloazers werden Siem Koster (erevoorzitter) en Marry Inberg (erelid) muzikaal verrast. Dat trok uiteraard veel bekijks. De aubade viel bij de jubilarissen, maar ook bij andere bewoners van Het Flierborgh in goede aarde. Daarna hield voorzitter Dinand de Groot een korte toespraak waarin hij benadrukte dat Siem Koster en Marry Inberg veel voor de club uit Vroomshoop hebben gedaan in het verleden, iets dat nog steeds door velen wordt gewaardeerd. Na de toespraak waren er bloemen voor de jubilarissen.

Als afsluiting van de huldiging kregen Siem Koster en Marry Inberg ter plaatse een maaltijd aangeboden door TOP en ook dat bleek goed in de smaak te vallen. Uiteraard werden bij alle bovenstaande festiviteiten de RIVM-richtlijnen met betrekking tot corona in acht genomen.