Twenterand

K.E.V. gaat v.a. 3 mrt. weer buiten trainen met leden t/m 26 jr.!

Ingezonden

Vanaf 3 maart gaat K.E.V. weer buiten trainen met haar leden t/m 26 jaar. Het is een lastige en ingewikkelde klus voor de vereniging en haar trainers om dit allemaal te realiseren, maar we doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen.

Doordat het avonds nog vroeg donker is, en de vereniging geen buiten locatie heeft met verlichting, zullen nog uren geschoven moeten worden, wat weer problemen met zich meeneemt dat niet alle trainers zo vroeg kunnen komen lesgeven.

Gelukkig proberen alle trainers volop mogelijkheden te creëren en kunnen we voor 2 avonden in de week het verlichte kunstgrasveld van de Amicitia huren. Dat biedt al enige mogelijkheden. Daarnaast vergt het veel flexibiliteit en creativiteit van de trainers om toch de leden zoveel mogelijk onderdelen aan te bieden in hun tak van sport. Maar door de enthousiasme van de trainsters grijpen ze deze uitdaging met beide handen aan.

Een aantal selectiegroepen waren al enkele weken begonnen met buiten trainen. Dat lukte helaas nog niet voor alle groepen, vanwege de vroege zonsondergang, corona en weekendbaantjes. Nu gaan we alles op alles zetten om de trainingen door te kunnen laten gaan. De trainers van de groepen zullen hun leden zelf op de hoogte brengen van hoe en wat totdat evt. de zomertijd ingaat en/of we misschien weer de zaal in mogen.

Bedankt voor al jullie begrip. Bij interesse in een van de lessen van K.E.V. kunt u via onze website de contactpersoon van de discipline contacteren en vragen naar de mogelijkheden.