Twenterand

Jeugd DOS'37 traint weer

Door de redactie

Op maandag 11 mei hebben de eerste jeugdteams van voetbalvereniging DOS'37 hun geliefde voetbaltraining weer opgepakt. Om iets voor 18.00 uur stroomden de eerste kinderen het sportpark op, keurig volgens het opgestelde protocol. En wat hadden ze er zin in... als vrolijk spartelende lammetjes in de wei, van kunstgras wel te verstaan.

Jeroen Tempert

Het uitdagend opgezette circuit vol (techniek)oefeningen werd met veel enthousiasme afgewerkt. Uiteraard met behulp van de voor de spelers bekende jeugdtrainers en altijd weer onder de bezielende leiding van hoofd jeugdopleiding Marc Meier. Allemaal onder het toeziend oog van de dienstdoende coronacoördinatoren van deze avond. Wat was het weer mooi om te zien dat de allerkleinsten zich weer flink in het zweet werkten, ondanks de iets tegenvallende weersomstandigheden.

Na de eerste shift van 18.00 tot 19.15 uur volgde om 19.30 uur een heuse 'Anderhalve meter training' voor de jongvolwassenen binnen DOS'37, van JO15-1 en JO19-2. Uiteraard was dit wennen, geen partijvormen met fysieke duels maar ook tijdens deze shift veel enthousiaste spelers, die uiteraard blij waren elkaar na lange tijd weer op het voetbalveld te ontmoeten. Al met al was het een geslaagde eerste trainingsavond waarop duidelijk werd dat de jeugdteams van DOS'37 prima 'corona-proof' kunnen trainen.

Jeroen Tempert

Jeroen Tempert