Twenterand

De Bosbaan heet nieuwe leden welkom tijdens open dag

Door de redactie

Op zaterdag 29 augustus zette tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop haar deuren open voor potentiële leden om kennis te maken met de sport en vereniging. De open dag, die in eerste instantie aan het begin van het tennisseizoen zou plaatsvinden, vond alsnog doorgang en was een succes.

Met een actief middagprogramma voor jong en oud liet de tennisvereniging potentiële leden kennismaken met de groeiende balsport. Er werd streng toegezien op de coronamaatregelen, zodat de bezoekers op een veilige manier het sportpark konden betreden. Benno Witzand, voorzitter van de vereniging, trapte de middag af met een openingsspeech waarin hij de bezoekers van harte welkom heette. Tennisleraar Pim Heinhuis verzorgde vervolgens het actieve gedeelte van de middag en nam daarbij de jeugd op sleeptouw. Na afloop van de tennisles ontving de jeugd een diploma en een ijsje als bedankje voor hun deelname. Na het jeugdprogramma ging een aantal volwassenen tossen en werd er op het terras nog een drankje gedronken.

De vereniging heeft met de open dag een mooi aantal nieuwe leden weten te werven. In de zomer heette De Bosbaan eveneens een ruim aantal nieuwe leden welkom. De vereniging organiseert geregeld activiteiten voor jong en oud. Deze week vindt het Hekman Products Bosbaan Open Toernooi plaats waaraan ruim 130 deelnemers uit de regio meedoen. Ook hierbij ziet de vereniging streng toe op de coronamaatregelen.

Najaarsactie

De vereniging heeft een najaarsactie in het leven geroepen voor nieuwe leden. De actie bevat een breed pakket van tennislessen, clubtrainingen en activiteiten aangeboden voor een gereduceerd bedrag. De actie loopt tot en met 30 september. Ga voor meer informatie naar www.tvdebosbaan.nl.