Hardenberg

Spannende wedstrijden met wisselende resultaten voor Second Dribble

Ingezonden

Afgelopen weekend speelden alle teams van Second Dribble thuis. De U12 meiden moesten als eerste. Ze ontvingen de Uitsmijters uit Almelo in sporthal De Slag. Beide teams maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van. Uitsmijter had het verdedigen goed op orde, maar vergat te scoren. Second Dribble was feller in de aanval. De thuisploeg wist tegen het einde van de wedstrijd de overwinning naar zich toe te trekken. Eindstand 30-24 voor de meiden van Second Dribble.

Vervolgens was de U12 jongens aan de beurt. Zij ontvingen de absolute koploper Twente Buzzards uit Hengelo in De Slag. Helaas was dit team een maatje te groot voor onze jongens. Eindstand 12-62 voor de bezoekers.

Daarna was het de beurt aan de U16. Zij kregen Picker Reds uit Eibergen op bezoek in De Kamp. In de 1e periode was Second Dribble duidelijk niet bij de les. Bij de rust keken ze ook tegen een achterstand van 15 punten aan. Maar geleidelijk aan werd het spel van Second Dribble beter. En puntje voor puntje kwam de thuisploeg dichterbij. Gesteund door het publiek wist U16 deed Second Dribble er alles aan om de winnende score te maken. Maar helaas lukte dat net niet. Eindstand 59-61 voor Eibergen.

Als laatste trad de U18 aan in De Kamp tegen Amical uit Enschede. De onbetwiste koploper. Net als in Enschede was het ook nu weer een hele sportieve en attractieve wedstrijd. Amical was de bovenliggende partij, maar Second Dribble maakte het ze wel bij vlagen wel erg lastig. Duels werden niet geschuwd en beide teams lieten soms prachtig basketbal zien aan de toeschouwers. Eindstand 39-79 voor Amical.

Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op maandag tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elke leeftijd is er een team. Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet.

Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.