Hardenberg

Smid Accountants neemt L&S Administraties en Belastingzaken uit Hardenberg over

Door de redactie

In het kader van verdere groei heeft Smid Accountants met ingang van 1 april de activiteiten van L&S Administraties en Belastingzaken uit Hardenberg overgenomen. Vanaf die datum zetten de medewerkers van L&S hun werkzaamheden voort vanuit het kantoor van Smid Accountants aan de Stelling 7 in Hardenberg. Deze overname staat overigens los van de coronacrisis die ons op dit moment al dan niet zo hard raakt.

L&S is evenals Smid Accountants vanuit Hardenberg actief in de MKB-markt en heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam onder haar relaties opgebouwd. Qua cultuur en 'DNA' sluiten Smid en L&S naadloos op elkaar aan en zij delen de toekomstvisie op de ontwikkelingen in de markt. Verdere schaalvergroting en digitalisering is van belang om de continuïteit van kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven borgen. Door de uitbreiding van het personeelsbestand kan Smid u in deze onzekere tijden nog beter van dienst zijn.

Tegelijkertijd heeft Smid haar nieuwe website gelanceerd. Zij heten u van harte welkom op www.smidaccountants.nl om nader kennis te maken met alle medewerkers en de dienstverlening van het kantoor, dat al meer dan zestig jaar actief is in de regio.

Mocht u (voor nu telefonisch) nader willen kennismaken, neem dan gerust contact op met Erik Schoemaker AA/RB of Willy Boonstra AA/RB. Zij zijn beiden te bereiken via 05232-225400.