Twenterand

Skeelerclub Twenterand skate tegen kanker

Door de redactie

Op 6 en 7 september hebben 265 skeeleraars uit binnen- en buitenland ruim 74.000 euro bij elkaar gereden voor stichting KiKa tijdens de 24-uurs skeelerestafette 24KiKa. Onder de deelnemers waren 27 skeeleraars van Skeelerclub Twenterand, zij brachten samen ruim vijfduizend euro binnen voor KiKa.

De omstandigheden waren dit jaar verre van perfect, maar de sfeer was wederom heel goed. De stichting KiKa, teamgeest en gezelligheid brachten het beste naar boven. Skeelerclub Twenterand deed mee met zes teams van in totaal 27 skeeleraars waaronder dertien jeugdleden. De Vriezenveense skeeleraars reden samen 2.325 kilometer. De meeste Vriezenveense ronden werden op de klokken gebracht door Johan Niphuis en René Oude Alink die elk 72 ronden van 2,5 kilometer voor hun rekening namen.

KiKa de winnaar

Met een opbrengst van ruim 74.000 euro aan giften en de verkoop van loten en KiKa-merchandising draagt 24KiKa bij aan de weg naar genezing van kleine kankerpatiënten. Dat is toch het allermooiste nieuws van dit weekend, en dan is het ook mooi om te weten dat de rijders en rijdsters van Skeelerclub Twenterand hiervan het prachtige bedrag van ruim 5.200 euro hebben ingebracht. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de inbreng van de sponsors die hiervoor grote dank verdienen. De teams van skeelerclub Twenterand bedanken alle gulle gevers en hopen ook volgend jaar weer bij hen te mogen aankloppen voor opnieuw een bijdrage voor het goede doel.