Hardenberg

Skateboard & BMX event voor alle jongeren in Hardenberg

Door de redactie

Op zaterdag 22 juni organiseert Urban Arts & Sports voor de eerste keer een Skateboard & BMX event in het Skatepark te Hardenberg. Het event is gratis toegankelijk en start om 14.00 uur in het Skatepark aan de Parkweg in Hardenberg. Op 3 en 31 augustus wordt het Skateboard & BMX Event nogmaals georganiseerd.

Tijdens het event worden er workshops Skateboarden en BMX-en aangeboden. Alle jongeren uit Hardenberg zijn welkom om aan deze workshops mee te doen. Ook is er muziek en kan iedereen die wil gezellig met vrienden komen kijken, chillen en misschien wel meedoen!

Urban Arts & Sports, een project vanuit Cultuurkoepel Vechtdal, heeft als doel om jongeren in de leeftijd van twaalf tot twintig jaar te laten kennismaken met verschillende Urban Arts & Sports. Het belangrijkste is dat ze deze arts en sports ontdekken en op zoek gaan naar hun eigen krachten en interesses. In de zomer worden er verschillende activiteiten en events georganiseerd in Hardenberg en Dedemsvaart.

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden naar dit event te komen? Dan ben je welkom! Volg hen voor meer informatie op Facebook (@Urban Arts & Sports) of Instagram (@urban_arts_sports) of neem een kijkje op www.urbanartsandsports.nl.