Ommen

Sjoelen en handwerken in het Bezoekerscentrum Ommen

Door de redactie

Het Bezoekerscentrum Ommen start vanaf 11 februari met een wekelijkse sjoelavond en een handwerkochtend. Deze avonden en ochtenden worden begeleid door vrijwilligers.

De sjoelavond vindt wekelijks plaats op dinsdagavond. Iedereen is welkom en deelname bedraagt 7,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en een plak cake. Er wordt gesjoeld van 19.30 tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Wil je een 'vaste' deelnemer worden van de sjoelavond? Geniet dan van een prijsvoordeel en betaal zes euro per avond, meld je aan via www.bezoekerscentrumommen.nl. Klik op de sjoelavond in de agenda. Of klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

De handwerkochtend vindt wekelijks plaats op woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten voor deelname bedragen vijf euro per persoon inclusief koffie of thee en een plak cake. Neem je eigen handwerkje mee en 'haak aan'.

Bereikbaarheid

Het Bezoekerscentrum Ommen bevind zich aan de Hammerweg 59a, te Ommen (bij de Besthmenermolen). Bij het bezoekerscentrum kun je gratis parkeren en er is een invalidentoilet. Het bezoekerscentrum is met de bus te bereiken (lijn 81) en met de Buurtbus Vilsteren, attendeer wel de chauffeur van de buurtbus dat je er bij het bezoekerscentrum uit wilt.