Hardenberg

Singlecafé bij Black Piano

Door de redactie

Op zaterdagavond 16 maart is er voor de singles uit Vriezenveen en omgeving een uitgaansavond in Black Piano aan de Kanaalweg Noord 1. Aanvang 20.30 uur.

"Wij organiseren deze singleparty's al ruim 14 jaar door heel Oost-Nederland. Er is nog steeds behoefte aan. Er is veel eenzaamheid; daar loopt niemand mee te koop. Het is ook geen datingavond. Gewoon uitgaan; maar in je eentje", legt Getty Schepers, organisator en eigenaresse van DatingOost uit. "Mensen zijn dit natuurlijk niet gewend. We ontvangen daarom iedere gast direct bij de entree. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust. Even een praatje voordat je binnenloopt om de eerste spanning weg te nemen. Het is een besloten avond. Er zijn geen andere gasten. Voor iemand van wie de partner is overleden of je hebt net je scheiding verwerkt; dan zijn dit hele zware stappen om te moeten ondernemen. Onze avonden zijn laagdrempelig en 95% van de bezoekers komt ook echt alleen. De sfeer is ontspannen". Volgens Schepers is dit een leuke manier om contact te leggen, nieuwe vrienden te maken, maar sowieso een fijne avond te hebben, met gelijkgestemden. "Daarom houden we onze singlescafés ook het liefst in een kroeg. Dat geeft een uitgaansgevoel".

Inge Koops van Black Piano vult aan: "De doelgroep is 40 tot circa 65 jaar. Je moet je nog wel thuis voelen in een kroeg waar de muziek harder staat dan thuis. Het doel is een gezellige zaterdagavond hebben; borrelen, lachen, kletsen, hapje, drankje. Ik zorg ervoor dat de alleenstaanden zich bij ons thuis voelen".

De entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette kleding gewenst. Voor meer informatie kunt u bellen met DatingOost, 0546-492899 of via www.DatingOost.nl.