Hardenberg

Sing & Swingdienst met My Parable

Door de redactie

Op zondag 19 januari, om 10.00 uur, vindt de Sing & Swingdienst plaats in de Boomhofkerk van de Protestantse Gemeente Gramsbergen. De christelijke rockband My Parable zal tijdens deze dienst optreden en de muzikale begeleiding verzorgen. De band zal een aantal nummers uit hun eigen repertoire zingen, maar er is vooral ook veel samenzang.

Het thema 'buitengewoon' zal centraal staan. Dominee Hetty Boersma en de commissieleden van de Sing & Swingdienst zullen de mensen meenemen in wat dit thema in de tijd van de Bijbel en in deze tijd kan betekenen. Om het thema tastbaar te maken, wordt aan de bezoekers van de dienst gevraagd om een kleinigheidje mee te nemen dat tijdens de dienst aan een ander gegeven kan worden.

De Sing & Swingdiensten in Gramsbergen staan bekend om de medewerking van een band of ander muzikaal gezelschap. Daarnaast is er altijd de gelegenheid om voor de dienst koffie, thee of ranja te drinken. Voorheen was men gewend om 's avonds om 19.00 uur naar de Sing&Swingdienst te gaan. Vanaf nu is het tijdstip verplaatst naar 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Het belooft een buitengewone, gastvrije en muzikale dienst te worden.