Hardenberg

Sikkens Center Mars opent nieuwe vestiging in Hardenberg

Door de redactie

Sikkens Center Mars kwam al goed uit de verf met vestigingen in Hoogeveen en Meppel, maar nu groeit de schilderspecialist door met een nieuw filiaal in Hardenberg. Vanaf 2 december zijn de deuren van het pand aan de J.C. Kellerlaan 22a definitief geopend.

Twaalf jaar geleden opende Sikkens Center Mars zijn eerste vestiging aan de Loberingemaat 5 in Meppel. Anderhalf jaar geleden werd daar een locatie aan de Buitenvaart in Hoogeveen aan toegevoegd. Schilders, woningbouwcoöperaties, spuiterijen, stukadoors en vastgoedbedrijven weten de schilderspecialist moeiteloos te vinden. Niet zo gek, want met professioneel advies over verfsystemen- en producten en zijn korte levertijden is Sikkens Center Mars een fijne schilderpartner.

Jarenlange ervaring

Sikkens is één van de bekendste verfmerken van Nederland. De fabrikant heeft voor ieder verfsysteem het juiste product. Kersverse bedrijfsleider Sikke Bosma is als voormalig eigenaar van een schildersbedrijf door de wol geverfd met het uitgebreide assortiment. "Sikkens is een heel fijn merk en het is dan ook een mooie uitdaging om deze nieuwe vestiging op te zetten. Ik weet als geen ander hoe fijn het is om een goede leverancier te hebben. Wij willen onze zakelijke klanten dan ook met glans laten slagen!".

Snel en flexibel

Met de nieuwe vestiging wil Sikkens Center Mars de professionele vakmensen snel en flexibel bedienen. Bestelt een klant voor 10:00 uur? Dan kan hij de volgende dag de producten gebruiken. Verder opent de vestiging in Hardenberg op werkdagen van 07:30 uur tot 16:30 uur, bestelt de klant eenvoudig via Whatsapp én is het mogelijk om producten buiten werktijden op te halen uit de 24-uurs kluis. Bovendien bezorgt Sikkens Center Mars ook op locatie.

Een bezoekje waard

Met drie locaties in de regio kan Sikkens Center Mars snel schakelen. Daarnaast zijn de Sikkens-vestigingen te vinden in heel Nederland, waardoor het bedrijf ook kan leveren wanneer een klus niet in de buurt is.Heeft u als zakelijke klant verf, kwasten, lijm of werkkleding nodig? Dan is een bezoekje aan de nieuwe vestiging van Sikkens Center Mars, tegenover de Evenementenhal in Hardenberg, de moeite waard!