Twenterand

Shoeby Vriezenveen Open Toernooi Tennis Club Vriezenveen

Ingezonden

In de week van maandag 9 t/m zondag 15 september wordt het jaarlijkse Shoeby Vriezenveen open tennis toernooi gehouden op het tennispark aan de Boerhavelaan in Vriezenveen. Al drie jaar op rij draagt het toernooi de naam van de hoofdsponsor: Shoeby Vriezenveen.

Het belooft een week vol spannende wedstrijden te worden. zo'n 250 spelers gaan de strijd met elkaar aan om het kampioenschap in de verschillende onderdelen en categorieën. Vooral de wedstrijden in de hogere categorieën beloven erg spannend te worden. Op het prachtig terras van de vereniging kan er onder het genot van een hapje en drankje genoten worden van deze wedstijden.

Van maandag tot en met vrijdag beginnen de eerste partijen rond 18.00 uur bij TC Vriezenveen op sportpark het midden. In het finaleweekend van 14 en 15 september starten de eerste wedstijden om 09.30 uur.

Op zaterdag 14 en zondag 15 september komt ook de jeugd in actie tijdens het Shoeby kids open toernooi.

Zondagmiddag, de finale dag, vindt er na de prijsuitreiking een verloting plaats met geweldig prijzen. Tijdens het hele toernooi worden er loten verkocht voor deze verloting.

Het wedstrijdschema is te vinden op www.toernooi.nl.