Hardenberg

Sfeervol vertelconcert 'A Christmas Carol'

Door de redactie

Ellen Steffers-Dekker brengt op vrijdagavond 13 december op bijzondere wijze de klassieker 'A Christmas Carol' in het LOC+ Hardenberg.

Als verteller neemt ze het publiek mee in het Vertelconcert onder muzikale begeleiding van het Cello duo 'Two of a Kind'. De voorstelling, georganiseerd door Bibliotheek Hardenberg, begint om 20.00 uur.

Het Sterrenrestaurant is deze avond het sfeervolle decor waar alle hoogtepunten van het kerstverhaal van Charles Dickens voorbijkomen. Het Cello-ensemble 'Two of a Kind' zorgt voor muzikale omlijsting van de voorstelling. Dit duo, bestaande uit cellisten Hanne Steffers en Sebastiaan van den Bergh spelen arrangementen van bekende kerstliedjes en filmmuziek uit de Disney Christmas Carol film.

Kom alvast in de kerstsfeer op deze gezellige avond, vanaf 19.45 uur staat koffie en thee met wat lekkers klaar. Na de voorstelling kunt u terecht het Grand Café om nog even na te praten.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar in de Bibliotheek Hardenberg of kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.bibliotheekhardenberg.nl.