Hardenberg

SenseFair

Door de redactie

ondagmiddag 20 september was de SenseFair in Anerveen een groot succes. Ondanks de coronamaatregelen wisten Rebecca van Welzen en Marianne Engelbertink-Sanders van 'Samen BewustZijn' er een fantastische dag van te maken.

De ruime locatie die Jan Henk Post en Marieke van Wijnsberghe aanboden maakte het mogelijk dat de bezoekers op een verantwoorde wijze konden genieten van de workshops, lezingen en activiteiten die in de prachtige tuin werden gegeven. Er hing een ontspannen sfeer, waarin ruimte was om elkaar te ontmoeten.

Wanneer ik bezoekers vraag hoe ze de dag ervaren vertelt een jonge dame: "Ik voel me gewoon thuis bij mensen die net zo in het leven staan als ik. Ik kan vrijuit praten over geloof, spiritualiteit, over mijn kijk op het leven en hoe ervaringen me vormen tot wie ik nu ben. Het is een dag waarop ik helemaal mezelf kan zijn". "Ik vond juist de nieuwe ervaringen heel mooi", vult haar vriendin aan. "Ik heb nog nooit eerder een ligconcert ervaren, wat fantastisch was dat, de rust en ontspanning die muziek kan brengen. Ik ben echt dankbaar voor deze dag en het was zo laagdrempelig, omdat alles gratis was, daardoor ging ik aan dingen meedoen, waar ik anders voorbij was gelopen".