Hardenberg

SeniorWeb Computervraagdagen en Open Huis

Door de redactie

SeniorWeb organiseert landelijk op veel leslocaties de Computervraagdagen. Bij bibliotheek Balkbrug, Kruizingastraat 17, kunt u hiervoor dinsdag 21 januari en woensdag 22 januari, van 14.00 tot 16.00 uur, terecht.

Dinsdag 21 januari Computervragen en Open huis en op woensdag 22 januari Computervragen. Beide dagen kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld werken met uw tablet, smartphone, computer, Windows 10, een iPad of iPhone. Tijdens het Open Huis wordt er informatie gegeven over het cursusaanbod: onder andere het omgaan met tablet/iPad, e-mailen, fotoboek maken, veilig internetten, orde op de computer en werken met de smartphone/iPhone en Windows 10.

In samenwerking met de bibliotheek wordt er weer vanaf 31 januari gestart met de Klik & Tik cursus, waarbij de basisbeginselen van de computer aan u worden uitgelegd. U kunt zelf oefenen in 8 lessen met een oefenpakket en thuis kunt u verder oefenen. Vrijwilligers helpen en behandelen verschillende onderwerpen, zoals e-mail en internet. Voor gevorderden is er de Klik & Tik Vervolgcursus met 4 lessen vanaf 3 februari. Bij de Digisterker cursus vanaf 27 februari kun je leren omgaan met DigiD en de E-overheid. De Klik & Tik en Digisterker cursussen zijn gratis. U kunt de digitale wereld leren en verkennen bij Computersoos Balkbrug. Voor informatie: www.compusoos.nl of balkbrug.seniorweb.nl of 0523-656890 / 656649.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer