Hardenberg

Seniorenmiddag in Daarlerveen en nominatie OVP2018

Door de redactie

Een feestelijke middag voor alle senioren uit Daarlerveen en omstreken komt er weer aan. Beide kerken 'De Schoof' en 'De Kruiskerk"'Daarlerveen, in samenwerking met 'Welzijn Ouderen Daarlerveen', starten vijf jaar geleden met deze middagen. Inmiddels is het niet alleen voor senioren uit Daarlerveen, maar mogen we ook mensen uit omliggende plaatsen ontmoeten. Woensdag 13 februari is de seniorenmiddag in 'De Kruiskerk', Kerkstraat 1 te Daarlerveen.De aanvang is 14.00 uur. Dit alles voor een vrije gift.

Tijdens de middag gaan ze terug in de tijd met 'Vassies van vroeger'. Al vele jaren maakt het duo Tiz'nix nostalgische (meezing-)muziek voor senioren. Bovendien zingen ze ook graag 'vassies' in de eigen, mooie streektaal. Ook de oude beelden die daarbij te zien zijn, zijn voor velen herkenbaar. Vooraf is er weer koffie/thee en iets lekkers erbij. De Oranjecommissie Daarlerveen voorziet u van lekkere koeken.

Seniorenmiddagen Daarlerveen is ook genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. Hier zijn ze heel blij mee. De OVP2018 wordt dit jaar uitgereikt op vrijdag 8 februari 2019 in Zwolle. Naast de officiële juryprijzen kent de OVP2018 ook een publieksprijs voor zowel individuele vrijwilligers als –organisaties. U kunt stemmen tot 7 februari op www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl. (ga dan naar: Stemmen / Organisaties / Hellendoorn / Seniorenmiddagen Daarlerveen)

Stem mee en geef het door aan allen die u kent. Voor meer informatie kan u terecht bij Roelof Hekman, 0546-643151.