Hardenberg

Selectie Regioteam Hardenberg bekend

Door de redactie

De selectie van het Regioteam gemeente Hardenberg is bekend. Op woensdag 6 juni speelt het Regioteam om 19.30 uur op sportpark de Balk in Balkbrug tegen oud-Heracles. Van elke gemeentelijke vereniging is een speler geselecteerd. Ook zijn er gastspelers uitgenodigd. De selectie is onder voorbehoud van eventuele blessures en nacompetitieverplichtingen.

Van de gemeentelijke teams zijn de volgende spelers geselecteerd: Karel Pullen (Bergentheim), Michael Zweers (Mariënberg), Jim Veltmaat (Dedemsvaart), Jordi Kroesen (DKB), Rick Broek (Hardenberg '85), Rens van Benthem (HHC), Carlo Alfring (Gramsbergen), Koen Otten (Bruchterveld), Ewoud Altena (Lutten), Bastin Kleinheerenbrink (EMMS), Niek van Dijk (SVV '56), Marc van der Graaf (SCD '83), Mark Boshove (Kloosterhaar) en Nick Jansen (Balkbrug). De geselecteerde speler van Avereest wordt later bekendgemaakt. De gastspelers zijn: Lars Offringa (HHC zaal), Erwin Breukelman (HZVV), Dirk Muis (SC Genemuiden), Gersom Klok (FC Emmen) en Menno Heerkes (SV Meppen).

Goede doelen

Heracles Almelo heeft twee goede doelen gekoppeld aan het duel. Een deel van hun vergoeding wordt gedoneerd aan Jeugd Balkbrug (de gezamenlijke jeugdafdeling van VV Avereest en SC Balkbrug) en aan het Thomashuis te Balkbrug. Op de avond van de wedstrijd zal een vertegenwoordiger van Heracles Almelo tijdens het buffet in het clubhuis van Avereest een korte presentatie houden en worden de donaties uitgereikt aan de gekozen goede doelen. Ook wordt dan de nieuwe kleding gepresenteerd en wordt de topscorerbokaal uitgereikt aan de topscorer van de gemeente Hardenberg.