Hardenberg

Second Dribble sluit seizoen af met eindejaarstoernooi en BBQ

Ingezonden

Na een succesvol seizoen kwamen de basketballers van Second Dribble nog 1 keer in actie tijdens het eindejaarstoernooi. De organisatie had een uitgebreid programma gemaakt, voor elk wat wils. Uiteraard moest ook goed gegeten en gedronken worden. Ook daar was in voorzien d.m.v. een BBQ. Om 12:30 uur begon het toernooi met een onderlinge oefenwedstrijd voor de peanuts. Vervolgens was de U10 aan de beurt. Zij starten met een skill challenge. Aansluitend speelden zij een onderlinge wedstrijd tegen elkaar. Om 15:00 speelden de U12 meisjes tegen de U12 jongens. De meisjes speelden technisch beter, terwijl de jongens meer op snelheid en fysiek speelden. Het leverde een mooie strijd op. Het middagprogramma werd afgesloten met een U16 mixwedstrijd.

Het avondprogramma startte met een wedstrijd tussen de recreanten van Second Dribble en de trainers/coaches. Vervolgers speelde het rolstoelteam een oefenwedstrijd tegen Mustangs Emmen. Ze lieten zien dat rolstoelbasketbal behoorlijk spectaculair kan zijn. De U18 speelde aansluitend een oefenwedstrijd tegen de nummer 2 uit de afgelopen competitie: Risne Stars uit Rijssen. Het was een snelle, harde, maar faire wedstrijd. Als afsluiter van de dag was er nog een demomixwedstrijd tussen trainers/coaches, en (oud-)leden. Veel oudleden hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging van Second Dribble. Het was een leuke wedstrijd. Ondanks dat sommige oud leden niet zo snel en soepel meer waren werd er op het scherpst van de snede gebasketbald. Het was een mooie wedstrijd waarbij het team van de coaches/trainers uiteindelijk won.

De vereniging kan terugkijken op een meer dan geslaagde dag. Het bestuur bedankt de organisatie en iedereen die meegeholpen heeft om deze dag mogelijk te maken.

Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op maandag tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elke leeftijd is er een team. Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.