Hardenberg

Scouting Azoelen start weer op

Ingezonden

Den Ham-Vroomshoop : Komend weekend starten veel Scoutinggroepen hun fysieke bijeenkomsten weer op. Samen met andere organisaties riep Scouting Nederland burgemeesters door heel Nederland op om jeugd- en jongerenwerk weer mogelijk te maken. Scoutinggroepen spelen, zeker nu, een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Juist nu zorgen de activiteiten voor uitdaging en verbinding. Scouting Azoelen is daarom blij dat ze haar activiteiten weer kan opstarten.

Beweging voor kinderen en jongeren

Scoutinggroepen leveren een belangrijke bijdrage aan de beweging van kinderen en jongeren. Buiten sporten en bewegen is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Buitensport, spel en bewegen is de kern van het Scoutingspel. De getrainde vrijwilligers hebben veel ervaring en met deze activiteiten levert Scouting een positieve bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving waarin mensen zich verbinden. Daarnaast stelt Scouting Azoelen hun activiteiten ook weer open voor niet-leden om gratis te komen kennismaken met scouting en om een geweldige middag buiten te beleven.

Plezier en samen zijn

Scouts reageren enthousiast op de start van de bijeenkomsten: "Ik vind het leuk dat we weer spelletjes kunnen doen met z'n allen. Thuis kan je niet met zo'n grote groep kinderen spelletjes doen", aldus Emma (10 jaar). "Ik ben superblij dat we nu weer naar Scouting mogen!"

Strenge richtlijnen

Uiteraard houdt Azoelen zich tijdens de bijeenkomsten aan de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid, betreffend Covid 19.

Gratis komen kijken en meedoen

Wilt u uw dochter/zoon kennis laten maken met scouting, kom gezellig een opkomst meedraaien.

Voor vragen kijk dan op : Azoelen.nl onder contact, voor Bevers (5-7 jr) Welpen (7-11 jr) Scouts (11-15 jr) en Explorers (15-18 jr)

Tevens zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe leiding voor verschillende speltakken.

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en wil je nieuwe mensen leren kennen? Neem dan contact met ons op, kijk op www.azoelen.nl of mail naar info@azoelen.nl

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer