Hardenberg

Schrameijer Wonen & Slapen

Door de redactie

Schrameijer Wonen is al ruim 42 jaar een begrip in Tubbergen en omstreken. Al sinds jaar en dag doen wij ons uiterste best om met een rugzak vol ervaring en passie u een passend interieuradvies te geven. Daarbij is Schrameijer dealer van diverse merken, zoals UrbanSofa, H.E. Design, Maxfurn, Haros, Tower Living, Just Design, Koopmans en diverse anderen. Ook beschikken wij over een eigen meubelmakerij, waardoor we uw meubelen precies op maat kunnen maken. Ons motto is: alles is mogelijk.

Maatwerk meubelen

Wij leveren meubelen volgens de laatste trends en helemaal naar uw eigen smaak voor een geheel nieuw interieur of passend bij reeds aanwezige meubelen. In nauwe samenwerking met het oude ambacht van onze Smid kunnen wij ook aan de industriële wensen van onze klanten voldoen. Daarnaast werken wij nauw samen met meerdere meubelmakers die elke gewenste tafel of kast, zelfs naar eigen ontwerp, op maat kan maken. Waarna ook de gewenste afwerking en kleur van de klant wordt gekozen. In samenwerking met onze fabrikanten van banken en fauteuils, waaronder enkele Nederlandse, kunnen we ook dit op maat te leveren.

Vakmanschap

Onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerktafels van massief eiken en teakhout. Elke maatwerktafel is exclusief handwerk volgens het oude ambacht. Het eikenhout dat gebruikt wordt voor de tafels is voorzien van het FSC-keurmerk en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Na minimaal 150 jaar heeft een eikenstam voldoende kracht en massa opgebouwd om verwerkt te kunnen worden in een van onze tafels. Vervolgens wordt het hout maandenlang buiten opgeslagen voor het de droogkamer in gaat. Uiteindelijk is het hout pas een jaar na het kappen geschikt om tot tafel verwerkt te worden. Per tafelblad wordt elke plank per stuk zorgvuldig uitgezocht, om deze vervolgens vakkundig en op geheel oud-ambachtelijke wijze te verwerken tot een prachtige tafel. Iedere tafel is uniek en tijdloos.

Gratis Interieuradvies

Stap binnen bij Schrameijer Wonen aan de Molenstraat in Tubbergen en proef meteen de gezellige, huiselijke sfeer in de winkel. Neus lekker rond tussen de meubelen, maak kennis met verschillende stijlen en laat je inspireren door een van onze interieuradviseurs onder het genot van een kop koffie. Heeft u liever advies bij u meubelkeuze in huis? Schrameijer biedt gratis interieuradvies aan huis. Onze interieuradviseurs komen graag bij u thuis langs en adviseren u graag op het gebied van styling en inrichting. Uiteraard kunt u ook een plattegrond en kleursamples meenemen naar onze showroom.