Hardenberg

Scholen#crossrun op 12 oktober aanstaande

Ingezonden

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert Atletiekvereniging Twenterand een heuse scholen#crossrun op Het Lageveld in Wierden. Basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 strijden in teams van 3-5 kinderen om de wisselbokaal voor hun school. Alle kinderen in een team lopen individueel mee op de 1.500 meter kidsrun. De beste 3 resultaten uit het team tellen mee in het klassement. Alle deelnemers in een schoolteam dingen ook automatisch ook mee naar de 'gewone' prijzen op de 1.500 meter kidsrun.

De scholen#crossloop is onderdeel van de 'AVT Lageveldloop – herfsteditie' en staat in het teken van de herfst. Hardlopen in een prachtige omgeving over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Jong, oud, snel of langzaam: Iedereen kan meedoen!

Starttijden en afstanden:

13.00 uur – 10 km

14.15 uur – 2,5 km

14.45 uur – 1.500 meter kidsrun (t/m 12 jaar) inclusief scholen#crossrun

15.00 uur – 5 km

Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan nog op de dag zelf tot een half uur voor de te lopen afstand. Inschrijven voor de scholen#crossrun kan via de school of rechtstreeks via email: avtlageveldlopen@gmail.com. Meer informatie www.lageveldlopen.nl.

Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/lageveldlopen en Instagram.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer